Kyrkorna öppna, verksamheten pausar

Kyrkorna öppna

Vi kommer att fortsätta och fira söndaglig huvudgudstjänst, ha begravningar och urnnedsättningar som vanligt. Våra kyrkor kommer att vara öppna mer än vanligt för enskild andakt och ljuständning. Möten, samtal och uthyrningar förläggs till församlingshemmen. Nya bokningar av dop och vigslar tas gärna emot, men förläggs något längre fram i tiden.

Verksamheter

Vi försöker hitta alternativ till de av våra verksamheter som påverkas. Ordinarie verksamheter är satt på paus i  första hand fram till och med 13 april. Hölö-Mörkö församling följer noga utvecklingen angående Coronaviruset. Vi följer de riktlinjer myndigheter och Svenska kyrkan centralt utfärdar

Möten med personal

Alla i personalen möter människor som finns i riskgrupper och vissa uppdrag i vår verksamhet måste kunna prioriteras. För att säkra upp bemanningen är Klockargården, expeditionen, främst till för de som arbetar i församlingen eller utför uppdrag som behöver utföras i huset. Övriga möten med besökande församlingsbor, andra externa gäster och kollegor har vi i möjligaste mån i församlingshemmet.

Vid frågor kontakta respektive verksamhetsansvarig, se hemsida för kontaktuppgifter.

Prästerna nås på följande telefonnummer:

Åsa Lindgren: 08-554 309 81
Fenja Svensson: 08-554 309 87

Expeditionstiden onsdag och fredag kl 9-12 är öppen via

Telefon: 08-554 309 80
mail: holo-morko.forsamling@svenskakyrkan.se

Håll utkik på vår hemsida www.holomorkokyrka.se och på facebook för aktuell information. Vi som är medarbetare och förtroendevalda i Hölö-Mörkö församling ber för alla våra församlingsbors hälsa och läkedom.

Guds frid!

Åsa Lindgren, kyrkoherde