Konfirmandstart

» Ladda ned information och schema för utskrift här Vill du prata om…

… Livet kärleken kompisar godhet Döden Gud …Varför ser världen ut som den gör? Ondska tro Trygghet tvivel Jesus musik Bön Änglar finns dem? Påsk - varför då ? Vem kan man lita på?

Vill du…

… träffa kompisar, fika, sjunga och spela, skapa och åka på läger

Då kanske konfirmation är något för dig.

Konfirmandstart 10 december 16.00-18.30

Vi presenterar lite kort hur det kommer att fungera och vad vi kommer att göra. Vi fikar och du får lära känna oss ledare både vuxna och unga ledare.

 
 

Hur kommer det att fungera

Tisdagsträffar

Vi kommer att träffas en till två tisdagar i månaden från december - maj. Platsen är Klockargården bredvid Hölö kyrka. Ibland åker vi och är tillsammans med konfirmander från Grödinge.

Konfirmanddagar

Vi kommer även att träffas ett par lördagar eller söndagar då vi har lite mer tid tillsammans. Då är vi tillsammans med Grödinge församling. En gång åker vi till Strängnäs tillsammans med 300 konfirmander från hela Strängnäs stift (vårt distrikt)

Läger

Vi åker på två läger. Först en övernattning i Januari på Boda Borg i Oxelösund. Sedan avslutas konfirmationstiden med ett läger direkt efter att skolan. Även dessa tillsammans med Grödinge församling.

Konfirmation

Efter lägret kommer vi träffas en kväll i veckan för genrep och konfirmationen är preliminärt söndagen efter midsommar (alternativt söndag 28 juni).

Några vanliga frågor

Vem får vara med?

Alla som är nyfikna på livet och kyrkan samt är födda 2003 eller tidigare
är välkomna!

Måste man vara döpt?

Nej! Du måste inte vara döpt för att vara med i konfirmandarbetet. Är du inte döpt kommer du att bli erbjuden att döpas under konfirmationstiden.

Måste man tro på Gud?

Nej! Man måste inte tro på Gud för att vara med. Konfirmationstiden är ett tillfälle då man får tid och möjlighet att fundera på livets stora frågor, bland annat den om man tror att det finns en Gud eller inte och vad Gud i så fall är för något.

Andra frågor?

Ring oss gärna. Se kontaktuppgifter på framsidan.

Anmälan

Anmälningsformulär finns att ladda ned och lämna in till oss när vi startar. Du kan också få en lapp på första träffen och fylla i efter det.

 « Tillbaka