Februari 2017

Bifogade filer
Månadsblad: februari.jpg
Här kommer februari månadsblad. Fyllt av ljus, Luther och avslutas med en semla.

Månaden inleds lördag 4 februari med en stor Ljusmanifestation som anordnas gemensamt av en stor del av Hölö-Mörkö föreningsliv i nätverket "För en ljus framtid".

Det är 500 år sedan Martin Luther spikade upp sina teser på kyrkporten i Wittenberg. Under året uppmärksammar vi detta på olika sätt i februari kan du vara med i en bokcirkel utifrån Luthers bok "En kristen människas frihet" och gå på våra föredrag i projektet "Vår lokala reformation" där vi undersöker hur reformationen påverkade vår församling i Hölö-Mörkö.

Månaden avslutas med en semla tisdag 28 februari. Under eftermiddagen kommer det att vara en sportlovsaktivitet för lediga barn som avslutas med en middag och gudstjänst för både barn och vuxna.